Post by pigennewskindpop on Mar 6, 2022 21:19:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Sand Balls - Puzzle Game Teka-teki ogn
Fáint játék csak sok a bug
Ez egy nagyon jó játék és egy pihentető játék. Szeretem ezt a játékot, de van 2 problémám. Először is, ebben a játékban sok OMG hirdetés van minden szinten. Nos, van megoldásom erre a hirdetési problémára. Amikor megjelenik egy hirdetés, csak nyomja meg a telefon kezdőgombját, és nyisson meg újra a homokgolyós játékot. A második probléma a játék között van, játék közben VIP üzenetet nyit meg, így kedvesen javul, és azt mondom, hogy NEM SZABADOLOK PÉNZT JÁTÉKOKRA ÉS MINDEN. Szóval az a véleményem, hogy le kell töltened ezt a játékot. Jó játék..
A kedvenc játékom! Ajánlom mindenkinek. Izgalmas, és sok koncentrációt igénylő játék. Nagyon jó! próbáljátok ki! 5 csillag.
Öt csillagot adnék ennek a játéknak, ha megmentené a fejlődését. Ha a játék elromlik, vagy a végén el kell távolítania a játékot, vagy eszközt vált, akkor a folyamat mindkét esetben nem kerül mentésre. Tehát minden alkalommal elölről kell kezdeni. Ha kijavítod és megcsinálod, hogy megmentsd az előrehaladást, adok neked még egy csillagot. Köszönöm!!
... amelyhez ingyen generálhat Él Pénznemek, és amely a legjobban érdekli: Windows, Xbox360, PS4, PS3, Xbox One, Nintendo Switch, Apple vagy Android.
Sand Balls - Puzzle Game Atjautības spēles giny
Jó a játék, de a rengeteg reklám megöli az élményt.
Pár hete játszottam. Hirtelen felugró értesítést kapok, hogy a folytatáshoz hozzáférési engedélyt kell adnom, de a beállításokban ki tudom kapcsolni. A játék beállításaiban azonban nincs engedélyvezérlés. Ráadásul jól megy a kaboom, körülbelül 25. szinten az egyik eszközöd (fel/le görgetés) elérhetetlenné válik, hacsak nem fizetsz a VIP státuszért. ELTÁVOLÍTVA.
Ad város. Szó szerint nincs szükség hirdetésekkel játszani minden befejezett szint után, kivéve, ha ti pénzt kerestek.Ez egy ok, amiért nem szeretem a játékot, mert 50%-ban játszik és 50%-ban hirdetések vannak... Azt írja, hogy "ajándékóra-hirdetés feloldásához" nemet választ, de továbbra is egy hirdetéshez vezet. javítsd ki, kérlek
Nagyon szeretem a játékot, de csendes, könnyű, de a játék szép. ☺
Toon Blast Пъзели pkgr
Tök jó
amolyan unalmas játék, nem igazán van benne sok. ha több lenne a szinteken, szerintem szórakoztatóbb lenne. a játékban van lehetőség – tényleg nem rossz. a színek egy kicsit intenzívek - és szerintem jobb lenne egy tompább színséma. összességében: nem rossz
A játék eléggé addiktív. Nagyon sok hirdetés van rajta, de ez engem nem nagyon zavar. Ami igazán bosszant, az az, hogy az esetek többségében lemaradok az új autókról vagy a bónuszokról, mert a gomb nem működik! Összességében szeretem a játékot, de nem szeretek lemaradni a nyereményekről, az új autókról és a parti bónuszokról, mert nem töltődik be a hirdetés vagy bármi.
Sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok reklám
A játékban nincs sok kreativitás szintről szintre, de valószínűleg nem ez érdekli Önt, ha letölt egy ilyen játékot, így önmagában ez nem éri meg az 1 csillagos értékelést. A hirdetések, amelyeket minden szint között végig kell nézni, az a szörnyű ebben. Több időbe telhet egy hirdetés végigjátszása, mint a szint tényleges teljesítése!
Szeretem ezt a játékot, ez a kedvencem, amikor időt kell vesztegetnem, de kezd unalmas lenni. Amikor utoljára így éreztem, úgy tűnt, hogy a játék hallott engem és a Sand City feloldását, ami egy kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Most a 610-es szinten vagyok, az összes golyó és Sand City tárgy fel van oldva, több mint 200 000 drágakőm van, de nem dolgozom semmi felé. Mikor kapunk frissítést?
Letiltottam a netet az első percben mert borzalmasan sok a reklám...
😁😁
Nagyon jó kapcsoljátok ki az internetet
Nem jo
Sand Balls - Puzzle Spiele Geduldsspiele epc
OLYAN sok hozzáadás, nem kevés 10 másodperces hozzáadás, mint két egész perces összetett hozzáadás. Teljesen nevetséges. Eljutottam a 9-es szintre, körülbelül 2 percnyi játékba és 1/2 óra hirdetésbe került.
kitünő játék+qva sok hányadék reklám= uninstall
Érdekes játék ötlet, nagyon egyszerű, nagyon sok hirdetéssel. Megéri telepíteni, hogy 15 percig játszhass vele, de nem sokat, hogy hosszabb ideig lekösse a figyelmét, és a nagyon sok hirdetés gyorsan fárasztóvá válik.
Nagyon szeretem, de egy kicsit mérges vagyok a hibáim miatt XD 4 csillag!
Nekem nagyon jo ez a jatek ❣️❤️
Túl sok hirdetés..
Tetszik, de sok érmét kapsz, de a cuccok vásárlásához csillagokra van szükséged.
Ha a minimumot nézzük, ez a játék nem rossz. Jó időhúzás. Ami bosszantó, az az összes hirdetés, amely kifejezetten a játékhoz való VIP hozzáférésükről szól. Megpróbálok utat nyitni a labdák előtt, és megnyomok egy gombot, ami csak a VIP játékosok számára elérhető (akkor miért vagyok még én is a képernyőm?!) És hirtelen ismét egy vip hirdetési képernyőn vagyok. Micsoda módja annak, hogy bomlasztónak legyünk, és megtörjük a saját játékunkat annak érdekében, hogy az embereket fizetésre kényszerítsük. Ha azt akarta, hogy fizessenek, ne legyen ingyenes játék!
A játék nagyon jó de a fél perces reklámok minden pálya után hát.....
2 csillag a kikerülhetetlen reklámok miatt.
Élvezhetetlen a játék! Kb. 30 másodpercenként (annyi ido egy pálya...) reklám! És nem is 1 reklám! Mindjárt 2!!! Elképesztő pofátlan!
Ez a játék jó és érdekes
Szerintem ez egy 4 csillagos játék. Rendesen szórakoztató, és kellően jól meg van készítve. De a hirdetések. A reklámokkal nem lehet mit kezdeni. Több időt tölt a hirdetések nézésével *minden* szint között, mint a pályák tényleges *játszásával. Az idő fele szó szerint gyorsabb a következő szintre lépés az alkalmazás bezárásával és újranyitásával, mint a hirdetések megtekintésével. Tudom, hogy ez a cég egy reklámszerető szörny, de néhány játékuk legalábbis nem annyira egyértelmű
Ez egy elég függőséget okozó játék, de van egy kis problémám egy hibával. Amikor elindítom a játékot a telefonomon, a homok soha nem jelenik meg. Csak fekete. Ez nem történik meg, amikor a táblagépemen játszom, így nem tudom, mi történik. Illetve hozzáadhatnál több stílusú labdát? Nem tart olyan sokáig összeszedni őket, és akkor a játék ilyenkor értelmetlen.
Uncsi játék szerintem egy kicsit🤔 de azért jó játék🤗 de hozzá teszem, minden játék után reklám van , így nem valami jó, 2 csillagot adtam!!!!
Ez a játék most variálhatóan letölthető.
Az biztos, hogy szórakoztató játék, de minden egyes pálya teljesítése után, vagy a visszajátszás gombra kattintáskor van egy hirdetés... egy csillagot adott volna, ha nem élvezem a tényleges játékmenetet.
Tök jó új fejlesztések vannak, de ezek a random reklámok egy pálya közepén amit nem tudok kikapcsolni nagyon rontja a játék élményt.. Elmegy az ember kedve a játéktól.